Η ιστοσελίδα sofadirodi.gr (εφεξής«Ιστότοπος» ή «site») φιλοξενεί ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων, και ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία ΧΗΡΑΚΗ ΦΟΥΛΑ & ΣΙΑ ΟΕ  (εφεξής «Εταιρία»), με Α.Φ.Μ: 997561477 της Δ.Ο.Υ. Ρόδου, Αρ. ΓΕΜΗ: 123214120000, με έδρα στην Ρόδο, επί της λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου 3ο χιλιόμετρο, Τ.Κ. 85100.

Οι παρακάτω όροι χρήσης περιγράφουν με σαφήνεια την σχέση μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη, χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής «Πελάτης» ή «Χρήστης»). Στην περίπτωση που ο Πελάτης-Χρήστης διαφωνεί με τους παρακάτω όρους, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι όροι χρήσης έχουν δημιουργηθεί με βάση τον Νόμο 2251/1994, όπως αυτός ισχύει, και την κείμενη νομοθεσία που διέπει την προστασία προσωπικών δεδομένων στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πληροφορίες & Προϊόντα προς Πώληση

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται για την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που σχετίζονται ταυτότητα και τα στοιχεία της. Δεσμεύεται επίσης για τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ωστόσο δεν δεσμεύεται για την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα του συνόλου του περιεχομένου που συνοδεύει τα προς διάθεση προϊόντα και επιφυλάσσεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά σφάλματα, όπως κι αν αυτά προέκυψαν. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να διορθώνει αυτά τα σφάλματα όταν γίνονται αντιληπτά.

Περιορισμός Ευθύνης Εταιρίας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καλή και απρόσκοπτη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, και δεν ευθύνεται για οιουδήποτε τύπου ζημιά υποστεί ο Πελάτης-Χρήστης κάνοντας χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, ή από οιασδήποτε φύσης αδυναμία υποστήριξης των υπηρεσιών της. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν σφάλματα ή διακοπές στην κανονική λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης και του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς και το δικαίωμα προσωρινής ή οριστικής διακοπής της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.

    1.Ευθύνη Χρήστη

Ο Πελάτης-Χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών που εκτελεί στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, και έχει την υποχρέωση να συμπληρώνει τα απαιτούμενα πεδία με ακριβή και αληθή στοιχεία. Ο Πελάτης-Χρήστης αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να μην χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό να παραβιάσει την εθνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία που διέπει την λειτουργία του.

4. Τιμολογιακή Πολιτική- Τρόποι Παραγγελίας και Πληρωμής

Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Για την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, ο Πελάτης-Χρήστης καταβάλει το αντίτιμο που ισχύει κατά την χρονική στιγμή υποβολής της παραγγελίας. Τυχόν επιπλέον έξοδα πληρωμής (πχ έξοδα εμβάσματος μέσω τραπέζης κα) βαρύνουν τον πελάτη.

Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ διατηρεί το δικαίωμα να διαθέτει τα προϊόντα της σε χαμηλότερη της αναγραφόμενης στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμής στα πλαίσια περιόδου προσφορών που ενδεχομένως δεν ανανεώνονται.

4.1 Τρόποι Παραγγελίας

Η υποβολή παραγγελίας στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί δεσμευτική πρόταση αγοράς σε τιμή που συμπεριλαμβάνει τον νόμιμο ΦΠΑ, κόστος συσκευασίας και αποστολής και ενδεχομένως άλλες χρεώσεις. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της παραγγελίας, θα σας σταλεί αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας (είδη, ποσότητες, κόστος κλπ). Παρακαλούμε να αναζητήσετε το εν λόγω μήνυμα και στην «Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία» του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν δεν λάβατε το εν λόγω μήνυμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την επιβεβαίωση επιτυχούς καταχώρησης της παραγγελίας σας.

  • Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 22410 03609  και να δώσετε την παραγγελία σας. από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00.

4.2. Τρόποι Πληρωμής

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής των αγορών σας είναι οι παρακάτω:

4.2.1. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

4.2.2. Αντικαταβολή:

Καταβάλετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή που την παραλαμβάνετε από διανομέα του εσωτερικού μας δικτύου, ή από συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και δεν επιστρέφονται στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με την εταιρεία courier για την παράδοση της παραγγελίας σας, αυτή θα θεωρείται μη εκτελέσιμη και θα ακυρώνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να μην διαθέτει προϊόντα με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, ανάλογα με το είδος τους. Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής σε αυτή την περίπτωση θα είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

4.2.3. Χρήση πιστωτικής κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Στο αντίτιμο που καταβάλετε για την καταχώρηση και την εξόφληση της παραγγελίας σας συμπεριλαμβάνονται και άλλες απαραίτητες χρεώσεις, όπως έξοδα αποστολής ή έξοδα τραπεζικών συναλλαγών, όπου αυτά απαιτούνται.

4.2.4. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σας προτείνει, όταν χρησιμοποιείται πιστωτική κάρτα, ή κάνετε πληρωμή μέσα web banking, για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  sofadirodi@yahoo.gr , στο οποίο θα επισυνάψετε την εντολή πληρωμής της τράπεζας ή την απόδειξη κατάθεσης του αντιτίμου. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί ταχύτερα να επιβεβαιώσει την πληρωμή και να προχωρήσεις στην αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν υπάρχει αδυναμία επιβεβαίωσης της πληρωμής, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να μην προχωρήσει στην αποστολή της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

4.3. Αμέσως μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από την τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα εκδίδει το σχετικό παραστατικό και θα το στέλνει στον Πελάτη-Χρήστη, κάνοντας χρήση των πληροφοριών έχουν καταχωρηθεί από τον Πελάτη-Χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα (email, ονοματεπώνυμο, επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, διεύθυνση, έδρα, δραστηριότητα κλπ).

4.4. Τρόποι Αποστολής / Άμεση Παραλαβή

Ο Πελάτης-Χρήστης έχει τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλώσει, ή από το φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στη διεύθυνση Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου 3ο χλμ, Ρόδος 85100. Εφόσον επιλεγεί η αποστολή της παραγγελίας σε διεύθυνση του Πελάτη-Χρήστη, τα έξοδα αποστολής θα συμπεριληφθούν στο αντίτιμο της παραγγελίας κατά τη διαδικασία της υποβολής στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

5. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με τον Ν. 2251/1994, ο Πελάτης-Χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που παρήγγειλε και παρέλαβε, χωρίς να αναφέρει καμία αιτιολογία, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή μπορεί να γίνει στο φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είτε από τον ίδιο τον Πελάτη, είτε από εταιρεία courier της επιλογής του Πελάτη. Ο Πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της εταιρείας courier για την επιστροφή των προϊόντων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ προβαίνει σε επιστροφή των χρημάτων του Πελάτη-Χρήστη εντός 14 ημερών από την παραλαβή της εν λόγω παραγγελίας στο φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Για δώρα ή αγορές με εκπτωτικά κουπόνια που τυχόν περιλαμβάνονται στην παραγγελία, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν θα προβαίνει σε επιστροφή χρημάτων αλλά σε ανταλλαγή με άλλα προϊόντα ίσης αξίας.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης ισχύουν ειδικές προϋποθέσεις που αφορούν στην κατάσταση στην οποία επιστρέφεται η παραγγελία στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

1. Πρέπει να επικοινωνήσετε την πρόθεσή σας μα ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο τηλέφωνο  22410 03609

3. Πρέπει να μην έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το προϊόν

4. Πρέπει να μην έχει γίνει κανενός τύπου τροποποίηση στο προϊόν.

5. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί με όλα τα συνοδευτικά αντικείμενα που περιέχονται στη συσκευασία. Σε αυτά τα αντικείμενα ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται και δώρα.

Ο Πελάτης-Χρήστης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή της παραγγελίας στο φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με εταιρεία courier της επιλογής του, και φέρει την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στα προϊόντα της παραγγελίας κατά τη μεταφορά. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, φθορά ή καταστροφή που μπορεί να συμβεί στα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

6. Αντικατάσταση – Εγγύηση

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορά, βλάβη ή καταστροφή που μπορεί να συμβεί σε προϊόν μετά την χρήση του, και δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αντικατάσταση σε τέτοια περίπτωση. Επιπλέον, η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απώλεια, φθορά ή καταστροφή που μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά της παραγγελίας στον Πελάτη.

7. Δικαιώματα Πνευματικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Στο σύνολό τους η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα και όλα τα μέρη που τα συναποτελούν ξεχωριστά (όπως ενδεικτικά και μη περιοριστικά τίτλοι, εικόνες, γραφιστικά, ήχοι, κείμενα, look and feel, αρχιτεκτονική ιστοσελίδα και ηλεκτρονικού καταστήματος, λογισμικό λειτουργικό σύστημα κλπ) αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται σύμφωνα με την εθνική, κοινοτική και διεθνή κείμενη νομοθεσία. Για οτιδήποτε από τα παραπάνω αποτελεί ιδιοκτησία τρίτου μέρους, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες χρήσης αποκλειστικά για τις ανάγκες λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ως εκ τούτου απαγορεύεται η δημιουργία παράγωγης εργασίας καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος και της ιστοσελίδας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, αναμετάδοση του υλικού, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

7.2. Πιο συγκεκριμένα, κάθε είδους διακριτικά ή αναγνωριστικά που περιέχονται στην ιστοσελίδα η/και το ηλεκτρονικό κατάστημα και αντιπροσωπεύουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή άλλα τρίτα μέρη, ανήκουν αποκλειστικά στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή στα εν λόγω τρίτα μέρη, και προστατεύονται από τις ισχύουσες διατάξεις της πνευματικής και της βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

10. Τελικές διατάξεις

Συμπληρωματικά προς τους παρόντες όρους χρήσης, τη λειτουργία της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπουν η ισχύουσα εθνική, κοινοτική και διεθνής νομοθεσία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί διάταξη των όρων χρήσης να αντιβαίνει στην παραπάνω νομοθεσία, αυτή θα καταργείται αυτοδικαίως, χωρίς ωστόσο να θίγεται η ισχύς των υπολοίπων διατάξεων. Συνεπώς, οι εν λόγω όροι χρήσης δεσμεύουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον Πελάτη-Χρήστη. Οποιαδήποτε τροποποίηση θα λαμβάνεται υπόψη μόνον όταν έχει ενσωματωθεί στο παρόν γραπτό κείμενο και έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

COOKIES

Η συναίνεσή σας για χρήση cookies ισχύει για την διεύθυνση sofadirodi.gr.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που σκοπό έχουν να αποθηκεύουν πληροφορίες. Όταν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, και βοηθούν στην καλή λειτουργία της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην ασφάλεια και στη δική σας εμπειρία περιήγησης.

Πώς χρησιμοποιούνται cookies;

Τα cookies πρώτου μέρους χρησιμεύουν στην καλή λειτουργία της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν συλλέγουν κανένα προσωπικό δεδομένο.

Τα cookies τρίτου μέρους χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος με τον Πελάτη-Χρήστη. Παίζουν ρόλο στην ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενεργοποιούν διαφημίσεις και συνεισφέρουν στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και στην εξατομίκευση λειτουργιών σε περίπτωση επιστροφής στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ποιούς τύπους cookies χρησιμοποιούμε;

Βασικά: Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για να μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Επιτρέπουν τη διατήρηση των συνόδων των χρηστών και την αποφυγή οποιωνδήποτε απειλών για την ασφάλεια. Δεν συλλέγουν ή αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, αυτά τα cookies σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα με ασφάλεια.

Στατιστικά στοιχεία: Αυτά τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες όπως τον αριθμό των επισκεπτών στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τον αριθμό των μοναδικών επισκεπτών, τις υποσελίδες στις οποίες περιηγήθηκαν αυτοί οι επισκέπτες, την πηγή της επίσκεψης κλπ. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθούν να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε πόσο καλά ανταποκρίνεται η ιστοσελίδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, και που χρειάζεται βελτίωση.

Μάρκετινγκ: Η ιστοσελίδα μας μπορεί να εμφανίζει διαφημίσεις. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση των διαφημίσεων που σας παρουσιάζουμε, ώστε να είναι χρήσιμες για εσάς. Αυτά τα cookies μας βοηθούν να παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα αυτών των διαφημιστικών καμπανιών.

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τρίτα μέρη, όπως παρόχους διαφημίσεων, για να προβάλλουν διαφημίσεις και σε άλλες ιστοσελίδες του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Λειτουργικό: Αυτά είναι τα cookies που βοηθούν ορισμένες μη βασικές λειτουργίες στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση περιεχομένου, όπως τα βίντεο ή η κοινή χρήση περιεχομένου στην ιστοσελίδα και σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προτιμήσεις: Αυτά τα cookies μας βοηθούν να αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις περιήγησης, όπως τις προτιμήσεις γλώσσας, έτσι ώστε να έχετε μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική εμπειρία στις μελλοντικές επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω τις προτιμήσεις cookies;

Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας αργότερα κατά την περίοδο περιήγησής σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στον τίτλο “Πολιτική Cookies” στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αυτό θα εμφανίσει ξανά την ειδοποίηση συγκατάθεσης, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ή να αποσύρετε πλήρως τη συγκατάθεσή σας.

Επιπλέον, διαφορετικά προγράμματα περιήγησης παρέχουν διαφορετικές μεθόδους για την αποκλεισμό και τη διαγραφή των cookies που χρησιμοποιούνται από τις ιστοσελίδες. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να αποκλείσετε / διαγράψετε τα cookies. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης και διαγραφής των cookies, επισκεφθείτε το wikipedia.org/wiki/HTTP_cookiewww.allaboutcookies.org.

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού – web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες και περιεχόμενο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Η εγκατάσταση των cookies επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη και μετά από κατάλληλη ενημέρωσή του.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη, πιο εύκολη και ευχάριστη. Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα, για να μπορούμε να εξελισσόμαστε ανάλογα με τις απαιτήσεις των επισκεπτών μας.

Σχετικά Cookies

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και το ηλεκτρονικό κατάστημα ενδέχεται να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας cookies από τρίτα μέρη, για υπηρεσίες και σκοπούς όπως: Για στατιστικούς σκοπούς σχετικά με την επισκεψιμότητα και την περιήγηση μέσα στην ιστοσελίδα (analytics), για υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή άλλων μορφών internet marketing και προβολής της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο (facebook, twitter, instagram, flickr, pinderest, google +, skype, linkedin, κλπ), για σκοπούς εταιρικής προβολής σε μορφή αναπαραγωγής βίντεο (youtube, video, κλπ), για υπηρεσίες προσέλκυσης επισκεπτών μέσω χάρτη (google maps, foursquare, κλπ), για ενημερωση στοιχείων, εταιρικών, οικονομικών, στατιστικών ή άλλης μορφής (pdf, excel, word, txt, κλπ), για τήρηση συστημάτων διαχείρισης επαφών, εργασιών κλπ.

Απενεργοποίηση Cookies

Κανένα από τα cookies στην ιστοσελίδα μας δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος περιήγησης.

Menu